Home
Aanbod
Kantoor
Nieuws
Sitemap

Van der Heijden Rentmeesters gaat samen met de Aelmans Adviesgroep

Met ingang van 1 april 2016 zijn we als van der Heijden Rentmeesters onderdeel gaan uitmaken van de Aelmans Adviesgroep. Zowel voor de Aelmans Adviesgroep als voor ons kantoor een mooie kans om gestalte te geven aan reeds geruime tijd gekoesterde ambities.

Hoewel de dienstverlening aan onze opdrachtgevers in de basis ongewijzigd blijft wordt er vooral in de breedte een belangrijke stap gezet. Door de Aelmans Adviesgroep wordt met het samengaan een nieuwe stap gezet binnen de provincie Brabant.

Vooralsnog wordt gewerkt vanuit ons huidige kantoor in Helvoirt, maar dit kantoor zal al snel te klein zijn. Door op korte termijn de Brabantse activiteiten samen te voegen ontstaat namelijk één multidisciplinair team in de regio Den Bosch waar de werkvelden Vastgoed, Planologie, Bouw en Agro goed vertegenwoordigd zullen zijn. 

Het nieuwe team van naar verwachting ca. 15 adviseurs en specialisten zal garant staan voor een integrale klantadvisering. Die formule is bij andere kantoren binnen de Aelmans Adviesgroep ook zeer succesvol gebleken.

Al met al ontstaat een totaal nieuw perspectief voor de zowel de relaties als de rentmeesters en adviseurs van Van der Heijden Rentmeesters en Aelmans.


Pouderoyen Compagnons

Het gerenommeerde adviesbureau Pouderoyen Compagnons uit Nijmegen maakt eveneens onderdeel uit van de Aelmans Adviesgroep. Pouderoyen Compagnons werkt vanuit een brede kennis over stedenbouw, landschap, ontwerp en ruimtelijke ordening aan duurzame ruimtelijke ontwikkelingen vanaf het eerste idee tot aan de realisatie. Vanuit Pouderoyen Compagnons is er veel synergie te verwachten in de markt waar Van der Heijden Rentmeesters van oudsher actief is.

Aelmans Adviesgroep

Aelmans Adviesgroep is in 1990 opgericht door Jo Aelmans (55) en uitgegroeid tot een toonaangevende adviesorganisatie. In het bedrijf zijn ruim 70 medewerkers werkzaam verdeeld over meerdere vestigingen in Limburg, Brabant en Gelderland (Voerendaal, Margraten, Baexem, Asten, Mill en Nijmegen). Er wordt in teams gewerkt die actief zijn op de volgende werkgebieden:

  • ruimte & omgeving;
  • milieuadvies & -onderzoek;
  • agrarisch- & tuinbouwadvies;
  • rentmeesters & makelaars;
  • bouwadvies & bouwbegeleiding.

Bron: Van der Heijden Rentmeesters
Auteur: Marco Roosen
Datum: 21 april 2016
« Terug naar het overzicht
Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow
Blokjes
Ruimte voor u